Güzelliğin uzmanları Alan Kadıköy'de buluştu

Türkiye’nin dört bin yanından Kadıköy'e gelen kuaförler, berberler, makyaj uzmanları, tasarımcılar ve modacılar, sürdürülebilir güzellik, saç tasarımını, kuaförlüğün modern dönüşümü üzerine fikir alışverişinde bulundu

03 Ekim 2023 - 13:45

Sektör uzmanlarını ve önemli markaları bir araya getiren Cut Code Summit, 2 Ekim Pazartesi günü Alan Kadıköy’de gerçekleştirildi. Cut Labs tasarım atölyesinin ve Cut Code eğitimlerinin yaratıcısı Sinan Ergün başta olmak üzere, kuaförlük, saç tasarımı ve güzellik endüstrisinden birçok isim etkinliğe katıldı. Kuaför ve güzellik dünyasından en önemli sanatçıları bir araya getiren etkinlikte usta isimler, yeni ustaların yetişmesi yönünde deneyimlerini aktardı.

Sadece kuaförlüğün yeni yüzyılı ve modern dönüşümü değil; sosyal medya, yapay zeka, finans ve salon yönetimi gibi her profesyonelin bilmesi gereken kritik ipuçları da eğitimin ana odaklarından biri oldu. Trend takibinden kişiye özel tasarıma ve makas kullanmanın inceliklerine kadar bir dizi uygulamalı eğitim ile ilerleyen Cut Code Summit programında, iş büyütme stratejilerine dair önemli ayrıntılar da yer aldı.

SEKTÖRÜN ÖNEMLİ İSİMLERİ SAHNEDEYDİ

Sabah erken saatlerde kokteyl ile başlayan Cut Code Summit, oyuncu ve sanatçı Onur Büyüktopçu’nun açılış konuşması ve sunumuyla devam etti. Nesilden nesile devredilen özel makasları sergileyerek kadın ve erkek saç kesimine dair bilinmesi gereken incelikleri paylaşan Mizutani Lovers ekibi, saç tasarımında özgünlüğe dair ipuçları verdi. Kuaförler Derneği Artistic Team Ekibi’nin katılım sağladığı programda, avangard topuz şekillendirmeden sarışınlığın inceliklerine kadar pek çok uygulamalı anlatım yer aldı. Etkinliğe Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya da katıldı.


ARŞİV