Hem noel hem yılbaşı

Bünyesinde çok sayıda kilise ve Hristiyan vatandaşı barındıran Kadıköy’deki yılbaşı ve Noel etkinliklerinden ufak bir derleme…

14 Aralık 2023 - 11:29
  • Artık bir gelenek haline gelen Aras-İstos yeni yıl kitap panayırı bu sene Moda Kültür Derneği’nde yapılacak. 16-17 Aralık hafta sonunda gerçekleşecek etkinlikte, her iki yayınevinden çıkan kitaplar satılacak, yazarla imza etkinlikleri ve mini konserler olacak. 
  • Piyanist-bestekar Terane Abbaszade Moda’daki All Saints Kilisesi’nde bir Noel konseri verecek. 24 Aralık Pazar akşamı 20.00’de  gerçekleşecek konsere giriş ücretsiz ancak bağış amacıyla kapıda mum satışı olacak. 

  • Kadıköy’de patili dostlar için de bir yeni yıl kutlaması olacak. Suadiye’de hayvan kafesi, kuaförü ve dükkanı olarak hizmet veren Pati Durağı’nda, 16 Aralık ve 23 Aralık Cumartesi günleri yılbaşı partileri yapılacak. Her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı dekoru eşliğinde, ikramlar sunulacak, sürpriz hediyeler verilecek. Etkinliğe küçük ve büyük ırk köpekler ve sahipleri davetli.

Moda Kültür Cemiyeti’nin geleneksel Noel ve Yılbaşı Kermesi 10 Aralık Pazar günü, derneğin Moda’daki merkezinde yapıldı. 


ARŞİV