Huzurlu bir Kadıköy için…

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe yöneticileriyle ‘Huzur’ toplantısı düzenledi

14 Aralık 2017 - 12:22

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kalamışta bulunan Wyndham Grand Kalamış Marina Otel’de geniş katılımlı bir huzur toplantısı düzenledi. Toplantıya Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu, Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcıları Başar Necipoğlu, Onur Temurlenk, Mehmet Şengün, Kadıköy Mahalle Muhtarları, Kadıköy Belediyesi gönüllüleri ve birçok vatandaş katıldı.

Polis ve halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla düzenlenen huzur toplantısı 13 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu; “Polis ve halk ilişkilerini geliştirmek, ilçemizdeki güvenlikle ilgili sorun ve taleplerinizi değerlendirmek, sizlerin istek ve taleplerinize yerinde ve zamanında çözüm bulabilmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz huzur toplantısına hoş geldiniz. Bugün burada, polis ve halk ilişkilerini güçlendirmek ve bu şekilde sizlere daha yakın olarak sorunlarınızı dinlemek, yapacağımız çalışmalarda bu sorunlarınızı göz önünde bulundurarak daha iyi bir şekilde görev yapmak için bulunuyoruz. Hedefimiz toplumsal huzuru sağlamış, güvenli bir ilçe olabilmektir.” şeklinde konuştu.

Kocaoğlu’nun ardından söz alan, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan; “Bu huzur toplantılarının amacı içerik olarak birbirimizi anlama ve yüz yüze iletişim kurarak bir sinerji yaratma bir katma değer üretip alandaki hizmetlerin kalitesini arttırmak. Millet Devlet bütünleşmesi ancak bu şekilde gerçekleşebilir.” dedi.

Programda Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün icraatları ve idari yapısı hakkında bilgilerin verildiği bir slayt gösterildi. Toplantının soru cevap bölümünde Kadıköy Belediye Başkan Yardımcıları,  Kadıköy Kaymakamı ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü, katılımcılardan gelen soruları cevapladılar. Programın sonunda Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Onur Temurlenk, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu adına plaket aldı.


ARŞİV