İlerici Kadınlar Dayanışma Derneği (İKD), 51 yıllık mücadele tarihini Kadıköy’de düzenleyeceği kültür ve sanat etkinliğiyle kutlamaya hazırlanıyor. “Güzel Günler İçin” sloganıyla gerçekleştirilecek buluşma, 3 Haziran Çarşamba günü Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Kadınların sosyal, ekonomik ve toplumsal hakları için yarım asrı aşkın süredir mücadele eden İKD, etkinlikte dayanışma ve umut mesajı verecek. Dernek tarafından yapılan çağrıda, ülkenin içinden geçtiği ağır sosyo-ekonomik koşullar ve baskıcı politikalara karşı dayanışmayı büyütmenin önemine dikkat çekildi.
İKD, tüm Kadıköylüleri ve sanatseverleri saat 20.00’de başlayacak etkinlikte bir araya gelmeye davet etti. Program kapsamında Kadınların Sesi Müzik Topluluğu dinletisi ve dans gösterisi gerçekleştirilecek.
“Kadınların sesiyle dayanışmayı büyütelim” çağrısıyla düzenlenen etkinlikte, hak mücadelesi veren kadınlar ile sanat ve dayanışma ekseninde buluşulması hedefleniyor.
Etkinlik bilgileri şöyle:
• Tarih: 3 Haziran Çarşamba
• Saat: 20.00
• Yer: Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi
• Program: Kadınların Sesi Müzik Topluluğu dinletisi ve dans gösterisi