Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, itfaiyecileri ziyaret etti

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, İtfaiye Haftası dolayısıyla Kadıköy’de görev yapan itfaiyecileri ziyaret etti.

30 Eylül 2024 - 16:00

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı,  25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla, Kadıköy İtfaiye İstasyonu’nda görev yapan itfaiyecilerle biraraya geldi. Kösedağı'na belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti. 

“CANIMIZ SİZE EMANET”

İtfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutlayan Kadıköy Belediye başkanı Mesut Kösedağı  “Bu önemli haftada sizi de ziyaret etmek istedik. Sizlerin emeği bizim için çok değerli canımız size emanet. Kadıköy Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız.”dedi. Kadıköy Belediyesi olarak itfaiyeye her türlü destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Kösedağı "Kadıköy Belediyesi olarak yanınızdayız." dedi.

Anadolu Yakası 3.Bölge Müdür Yardımcısı Ali İhsan Gül ise” Bu kadar geniş bir katılımla bizleri onurlandırdınız. Çok gururluyuz hepinizin ayağına sağlık çok teşekkür ediyoruz.”dedi

Konuşmaların ardından Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Anadolu Yakası 3.Bölge Müdür Yardımcısı Ali İhsan Gül ile birlikte Kadıköy İtfaiye İstasyonunu gezdi.

 


ARŞİV