Kadıköy Bostanları'nda kış dönemi başvuruları başladı

Kadıköy Belediyesi’nin 2016 yılında hayata geçirdiği Kadıköy Bostanları’nda kış dönemi kayıtları başladı. 30 Eylül Pazartesi günü başlayan kayıtlar, 11 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek.

30 Eylül 2024 - 10:56

Yaz ve kış dönemi olmak üzere yaklaşık 600 kişinin yararlandığı Kadıköy Bostanları’nda kış dönemi başlıyor. Kadıköy Belediyesi'nin Kadıköylülerin doğrudan sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşması için hayata geçirdiği bostanlar projesi şuan dört mahallede hizmet vermeye devam ediyor. Fenerbahçe, Acıbadem, Moda ve Göztepe mahallerinde bulunan bostanlar her yıl iki sezon Kadıköylülere hizmet veriyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 11 EKİM

Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunun sona erdiği bostanlarda toprak kış sezonu için dinlendirildi. Kadıköylüler için hazır hale getirilen bostanların yeni kullanıcıları her sene olduğu gibi bu sene de kura ile belirlenecek. 296 kişinin asil ve 296 kişinin yedek olacağı bostan gönüllüleri noter huzurunda yapılacak olan kura ile belirlenecek. Son başvurunun 11 Ekim Cuma günü olacağı Kadıköy Bostanları için https://eybs.kadikoy.bel.tr/web.talep.doms?knd=kultur&@talepId=1566 adresi üzerinden başvuru yapılabilir.

 


ARŞİV