Kadıköylü çocuklar, 23 Nisan'ın resmini yaptı

Kadıköylü çocukların belediye bahçesinde buluşarak yaptığı 23 Nisan resimleri, pankart haline getirilerek belediye binasına asıldı

22 Nisan 2024 - 14:28

Kadıköy Belediye bahçesi, 21 Nisan Pazar günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “23 Nisan Coşkusunu Resmediyoruz” isimli etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Anne ve babalarıyla etkinliğe katılan çocuklar, 23 Nisan şarkıları eşliğinde rengarenk boya kalemleriyle hayallerindeki 23 Nisan’ı çizdi. Çocukların tuval kumaşına yaptığı resimler bir araya getirilerek pankart yapıldı.

Pankart, 22 Nisan Pazartesi günü Kadıköy Belediyesi çocuk yuvaları öğrencileri ve Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı’nın katılımı ile belediye binasına asıldı. 

“ÇOCUKLARIMIZ ATATÜRK’ÜN İZİNDE YETİŞECEK”

Belediye binasına 23 Nisan resimlerinden oluşan pankartın asılmasıyla ilgili konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Kadıköy’de 4 günlük 23 Nisan coşkumuz var. Çocuklarımızla birlikte 23 Nisan resimlerini astık. Belediye binamızda sergileyeceğiz. En önem verdiğimiz bayramlarımızdan. Atatürk’ün izinde çocuklarımızı yetiştirmeye devam edeceğiz. Bütün Türkiye’nin 23 Nisan’ı kutlu olsun” dedi. 

“23 NİSAN MUTLULUK DEMEK”

“23 Nisan Coşkusunu Resmediyoruz” etkinliğine annesi, babası ve kardeşi Aras ile katılan Azra İrem Ağan, “Okulumun bahçesinde 23 Nisan partisi resmi yaptım. Partide öğretmenim ve arkadaşlarım var. Birlikte 23 Nisan’ı kutluyoruz” dedi. Azra’nın annesi Fatma Nazlı Ağan da “Güzel havada müzik eşliğinde bahçede olması çok iyi oldu. Çocuklarımızla ile birlikte 23 Nisan etkinliğinde olmak bizi de çok mutlu etti.” dedi. 

Babası ile birlikte etkinliğe katılan Hena Ağarcı da “23 Nisan benim için mutluluk demek. Dünya çizdim. Dünyanın etrafında çocuklar var.” dedi. 

Kızı Esma Nur ile etkinliğe gelen Gülbahar Çördük ise şunları söyledi: “Açık havada müzik eşliğinde çok güzel bir etkinlik. Kadıköy Belediyesi’nin etkinliklerini beğeniyoruz; etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz.” 

 

ARŞİV