Kadıköy'e 20 bin sardunya

Kadıköy Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak uyguladığı “Saksısı Sizden, Çiçeği Bizden” çiçek dağıtım kampanyası başladı.

17 Mayıs 2012 - 11:29

Kadıköy Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak uyguladığı “Saksısı Sizden, Çiçeği Bizden” çiçek dağıtım kampanyası başladı. Kampanya süresince Kadıköylülere, bahçe ve balkonlarına dikmeleri için 20 bin adet sardunya dağıtılacak.

12 yıl önce başlayan ve her yıl tekrarlanan kampanya kapsamında Kadıköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bu yılki çiçek dağıtımını Fenerbahçe Gönüllü Evi’nden başlattı.  Özgürlük parkında devam eden sardunya dağıtımında Kadıköylüler uzun kuyruklar oluşturdu. Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün bizzat katılımı ile gerçekleşen çiçek dağıtımı Milli Hakimiyet Parkında da sürdü. Çiçek dağıtımını kendi elleri ile yapan Başkan Selami Öztürk, “Kadıköylülerin yeşile ve çevreye ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden biz de Belediye olarak onların bu duyarlılığına cevap verebilmek adına bu türlü bir kampanyayı yıllardan beri devam ettiriyoruz. Amacımız; daha yeşil bir Kadıköy yaratmak” dedi. Birbirinden güzel sardunyalara sahip olan vatandaşlar; belediyenin bu etkinliğinden çok memnun olduklarını, yeşile daha fazla değer verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Toplamda 2 hafta sürecek olan “Saksısı Sizden, Çiçeği Bizden” kampanyasında Kadıköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü 20 bin sardunyayı Kadıköylüler’le buluşturacak.


ARŞİV