Kadıköylü çocuklar mutlu bir yaz geçirdi

Kadıköy Belediyesi bu yaz da çocukların gönüllerini fethetti. Düzenlenen Yaz Okulu’na büyük ilgi gösteren Kadıköylü aileler, çocuklarının mutluluğuna doyasıya tanıklık etti.

06 Eylül 2012 - 16:22

Kimi zaman eğlenceli, kimi zaman zor geçse de yüzme öğrenen çocuklar için 2012 yazı, belki de onların hayatında bir dönüm olacak. Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni Ağustos ayının son haftasında Kadıköy Faik Reşit Unat İlköğretim Okulu’nda düzenlendi. Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Süreya Ensari, Kadıköy Belediyesi Sosyal Kültür İşler Müdürü Tülin Ergüner’in ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende çocukların mutluluğu renkli görüntüler oluştururken, yaz boyunca yüzme hakkında öğrendiklerini, okul bahçesinde kurulan portatif havuzda sergileyen öğrencilerin başarılı gayretleri hem öğretmenlerden hem anne babalardan bol bol alkış aldı.

ENSARİ’DEN ÇOCUKLARA MOTİVASYON DESTEĞİ
Öğrencilerin öğrendiklerini başarıyla sergilemesi törene katılan Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Süreya Ensari’yi de etkilerken, çocukların havuzdaki performansları sırasında Başkan Yardımcısı Süreya Ensari’nin onları sözleriyle motive ettiği de görüldü. Hem Başkan Yardımcısı Ensari hem Sosyal Kültür İşler Müdürü Tülin Ergüner hem de Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri çocukların başarılarına, mutluluklarına gözyaşlarıyla tanıklık ettiklerini vurgularlarken, gelecek kuşakların sağlıklı, çevresini ve insanları seven bireyler olarak yetişmesi için ellerinden geldiğince çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.
Animasyon gösterileri ve kurulan oyun alanlarıyla farklı etkinliklere de katılma imkânı bulan çocuklar kendilerine sunulan imkânlardan dolayı mutluluklarını kendilerince ifade ettiler.

ARŞİV