Kadın girişimcilere ücretsiz kurs

Kadıköy merkezli kadın derneği BizBizze, girişimci kadınlara ücretsiz eğitim imkânı sunuyor

12 Eylül 2018 - 10:47

Kadınları sosyal ve ekonomik yaşamda desteklemek için faaliyet gösteren BizBizze Kadınlar İçin Fikir ve Destek Derneği’nin kendi işini kurmak, geliştirmek isteyen ve aktif iş hayatı içinde yer almak isteyen kadınlar için oluşturduğu girişimcilik programına ikinci dönem başvuruları başladı.

BizBizze 2018 Sonbahar Girişimcilik programı kendi işini kurmak ya da kurmuş olduğu işi güçlendirmek isteyen kadın girişimcilerin başvurularını alıyor. Program, kadın girişimcilere ve girişimci adaylarına sıkı bir girişimcilik eğitimi sunarken, bu eğitim koçluk ve mentorluk ile de desteklenecek. Kadın girişimci ve girişimci adaylarına ihtiyaç duydukları konularda danışmanlık hizmeti de verilecek. Tamamen ücretsiz olan programa İstanbul’da yaşayan en az lise mezunu 18 yaş üstü girişimci ya da girişimci adayı kadınlar başvurabilir.

Geçen yılki Girişimcilik Programı’na katılan 103 kadına 74,5 saatlik; İstihdam Programı’na katılan 100 kadına 54 saatlik eğitimler verildi. Bu kadınlardan 37’si kendi işini kurdu, 48’i de iş buldu.

Sorularınız için [email protected] adresine yazabilirsiniz.

Etiketler; bizbizze

ARŞİV