KALEV'den İngilizce kursu

Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı'nın (KALEV)’nın, Kadıköy’deki 7 katlı bir binada açtığı ''Yabancı Dil Eğitim Merkezi'', ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik “İngilizce Dil Kursu Yaz Programı” kayıtlarına başladı.

10 Mayıs 2012 - 14:04

1877 yılından bu yana, dil eğitiminde dünyanın önde gelen kurumlarından birisi olan Trinity College London'ın sınav merkezi olan kurumda eğitimler, Trinity sınavlarına (eğitim ve iş alanında İngilizceyi yeterli derecede anlaşılıp, kullanıldığını gösteren uluslararası bir akreditasyon belgesi)
odaklı gerçekleştiriliyor. Tüm yaz boyunca sürecek eğitimler; “Yoğun İngilizce” ve “İngilizce Konuşma” ağırlıklı iki ayrı programdan oluşuyor ve her seviyeye hitap ediyor. Merkezde, yaz programı eğitimleri yaş gruplarına göre hafta içi 4 gün (Salı-Cuma), “Yoğun İngilizce (6 hafta 96 saat)” ve “İngilizce Konuşma (3 hafta 48 saat)” olmak üzere, iki ayrı program halinde verilecek.
Merkezde, Kadıköy Maarif mezunu yabancı dil eğitmenleri ile okulda çalışmış öğretmenler, 16 kişilik sınıflarda eğitim veriyor.
KALEV Yönetim Kurulu Başkanı Av. Argun Eğmir, ''KALEV Yabancı Dil Eğitim Merkezi’miz, Kadıköy Maarif’in yabancı dil konusundaki marka değeri ile örtüşüyor ve bu misyonumuza vurgu yapıyor. Her yaştan öğrenci ve yetişkine kaliteli yabancı dil eğitimi olanağı sunuyoruz. Ve bu iddiamızı belgelemek amacıyla “Trinity College London”ile işbirliğine girdik. Camia mensuplarımıza, mütevelli ve mezunlar derneğimiz KALİD üyelerine ve yakınlarına özel indirimler ve seçenekler sunuyoruz. Bu şekilde, camia içi dayanışmaya ve Maarif nosyonunun sürdürülmesine katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Büyük projeler, kalıcı ve sürdürülebilir kaynakları yaratmayı gerektiriyor. Bu kaynakları, hem okulumuz Kadıköy Maarif hem de Yabancı Dil Merkezi’miz aracılığıyla, eğitim sektörüne ve gençlere sunacağız. Öncelikli olarak bir ilköğretim okulu açma yönündeki hedefimiz artık daha belirgin ve somut hale geldi. Ayrıca sosyal sorumluluk anlayışımız ve eğitime katkı sağlama kararlılığımız nedeni ile maddi imkânı olmayan öğrencilere de ücretsiz kurslar sunuyoruz. Dezavantajlı kesimlere kaliteli eğitim olanakları oluşturuyoruz'' dedi.
 
Ayrıntılı bilgi için 0216 414 29 92 [email protected]Adres: Hasırcıbaşı Cad. No:12 Kadıköy

ARŞİV