“Kenti birlikte yönetiyoruz”

Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile mahalle muhtarları yıl sonu değerlendirme toplantısında biraraya gelerek bu yıl yapılanlar ve önümüzdeki yıl planlaması hakkında fikir alışverişinde bulundu

24 Aralık 2020 - 10:13

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, mahalle muhtarlarıyla yıl sonu değerlendirme toplantısında biraraya geldi. Kadıköy Belediye Başkanlığı Brifing Salonu'nda 23 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen toplantıda, hem bu yılın değerlendirmesi yapıldı hem de önümüzdeki  yılın planlanması ile ilgili görüşler dile getirildi. 

“Bu kenti beraber yönetiyoruz sizin sorunlarınız bizim de paylaşmak istediklerimiz var.” diyen Odabaşı, şöyle devam etti: “Nerede hata nerede doğru yaptığımızı konuşmamız ve sizden duymamız önemli. Sizin önerilerinizi alıp ona göre kendimizi revize etmemiz gerekiyor. Hem yıl değerlendirmesi yapmak hem de önümüzdeki dönemi planlamak istedik. Umarım normal hayatımıza döneriz. Ne kadar normal olacak her şey, onu hep beraber göreceğiz.”

Başkan Şerdil Dara Odabaşı'nın açılış konuşmasının ardından muhtarlar tarafından sorunlar ve talepler dile getirildi. Pandemi döneminde yapılan yardım desteğinden, muhtarlıklara maske ile dezenfektan verilmesinden duyulan memnuniyetin dile getirildiği toplantıda, bu yıl ağaç budama işinin de çok başarılı bir şekilde yapıldığının altı çizildi. Osmanağa Mahallesi muhtarlık binası ile ilgili sorunun aktarıldığı, Erenköy Mahallesi'ne sağlık ocağı talebinin dile getirildiği toplantıda, Koşuyolu Mahalllesi'nde bazı sokakların otopark gibi kullanılması, Fikirtepe Mahallesi'nde kağıt toplama depolarının neden olduğu kötü koku ve metruk binalar gibi birçok sorun paylaşıldı. Başkan Odabaşı, sorunlar ile talepleri  dinledi, not aldı ve çözüme yönelik düşüncelerini ifade etti. 


ARŞİV