Kilden "kardan adam" yaptılar

Çocuklar, yarıyıl şenliğinin sevilen adreslerinden Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi'nde heykel atölyesinde kile şekil verdiler, kardan adam yaptılar

27 Ocak 2023 - 10:30

Kadıköy Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklar için renkli etkinliklerle dolu bir programa imza attı. Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi de etkinliklerin sevilen adreslerinden.

Çocuklar, 23 Ocak Pazartesi günü merkezde eğitmen İpek Demirci ile birlikte heykel atölyesinde kile şekil verdiler, kardan adamlarını yaptılar. Hayal dünyasının yol gösterici olduğu atölyede, minik ellerde kil farklı şekillere girdi.

“HAYAL GÜÇLERİNİ BESLİYOR”

Eğitmen İpek Demirci, “Çok eğlenceli bir etkinlik. Hem hayal güçlerini besliyor hem de ince motor becerilerini geliştiriyor. Kardan adam yaptık. Malzeme olarak kil kullandık. Kalemlerle de kardan adamların üzerine istedikleri şekilleri yaptılar. Bu ve buna benzer etkinlikler çocukların eğitimine katkı sağlıyor.” dedi.

Atölyeye katılan Ceren Temizkan da şunları söyledi: “Çok mutlu oldum. İki yıl önce online olarak böyle bir etkinliğe katılmıştım. Şimdi yüz yüze ilk defa katılınca çok mutlu oldum. Şekil vermeyi seviyorum. Kardan adam dışında başka şeyler de yaptım.”

 

 


 


ARŞİV