“Kız Kardeşim” projesine başvurular başladı

Genç kadınların maddi zorlukları aşmalarına yardımcı olmak amacıyla yürütülen Kız Kardeşim- Yıldızlar Karması Programı’na başvurular başladı

13 Ekim 2023 - 08:03

Kız Kardeşim -Yıldızlar Karması Programı’na başvurular başladı. Ahbap Derneği, Coca-Cola Türkiye ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği işbirliği ile hayata geçirilen program sanat, spor ve toplumsal fayda alanlarında aktif olarak faaliyet gösteren genç kadınlara hayallerini gerçekleştirmeleri için ayni ve maddi desteklerle yardımcı olmayı hedefliyor. Sanat, spor ve sosyal fayda alanlarında ulusal ve/veya uluslararası platformlarda başarı elde etmiş, hayalleri doğrultusunda ilerleyen ancak maddi zorluklarla karşılaşan 18-25 yaş arası genç kadınlara  yardımcı olmayı amaçlayan programa başvurular go.ahb.app/ykbasvuru adresinden yapılabiliyor. 

Başvurular alanında başarılı ve ilham verici çalışmalar gerçekleştiren ünlü isimlerden oluşan jüri ekibi tarafından değerlendirilecek. Genç kadınların projelerinin başarıya ulaşmaları ve kız çocuklarına ilham veren başarı hikâyeleri yazmalarına olanak tanımak istenen programda destek alt limiti 25 bin üst limiti ise 125 bin lira olarak belirlendi. Sadece bireysel başvuruların kabul edildiği programa son başvuru tarihi 31 Ekim 2023.

 

ARŞİV