Küçük şeyler'de büyük şeyler oluyor…

‘Üstün Dökmen Yaşam Boyu Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin bir markası olan Suadiye ‘Küçük Şeyler Anaokulu’ ile çocuklarınız güvenli ve keyifli eğitime merhaba diyor.

05 Temmuz 2012 - 15:29
  Mustafa SÜRMELİ
 Okul öncesi eğitim çocuğun kendini tanıma süreci. Küçük Şeyler Anaokulu da bu sürecin etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine yönelik strateji izliyor.
Küçük Şeyler Anaokulu; özgün eğitim programı, donanımlı eğitim, oyun ve etkinlik alanları, her biri çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi uzmanı olan öğretmenleriyle 2,5-6 yaş arasındaki çocuklar için hizmet veren eğitim kurumları olarak dikkat çekiyor. “Suflörsüz” eğitim anlayışı ile öğrencilere özgürce deneyimler yaşayabilecekleri, ilgi, yetenek ve yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri, bireyselleşmelerini destekleyici zengin bir program sunarak bilinçli ebeveynlerin çocuklarının güvenle bu eğitimden faydalanmalarına yardımcı oluyor.
Bilim ve sanat temelli, çocuk merkezli, yaratıcılığın ön planda olduğu, aile katılımının önemine vurgu yapan, çocuklarda ilgi, merak ve araştırma isteklerini artırmayı ve geliştirmeyi hedefleyen, tüm gruplara yoğun yabancı dil etkinliği içeren, çocuğun özgürce deneyimler kazanabilmesine olanak tanıyan fırsatlar sunan eğitim programları ile Küçük Şeyler Anaokulu Suadiye’de çocuklarını önemseyen, onları her şeyden önce düşünen tüm ebeveynleri bekliyor.

ARŞİV