Mekatronik Mühendisliği Kulübü’nden ziyaret

01 Kasım 2017 - 15:10

Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Kulübü öğrencileri geçtiğimiz hafta Alzheimer Merkezi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, İdea Kadıköy, Gençlik Sanat Merkezi ve Karikatür Evi’ni gezdi.

Kulüp üyeleri gezi sonrası şu değerlendirmede bulundu: “Öncelikle Alzheimer Merkezi birçok belediyeye örnek olmasını dilediğimiz bir proje. Bu proje Kadıköy Belediyesi’nin insan hayatına ne denli önem verdiğinin kanıtı. İdea Kadıköy projesine de ayrı bir parantez açarak devam etmek isteriz. Bu tarz projeler biz gençleri çalışmaya, çalışarak sosyalleşmeye teşvik eden projelerdir. Spor Merkezi’nin de Kadıköy halkına çok büyük hizmet sağlayabileceğini düşünüyoruz. Karikatür Evi ve Gençlik Sanat Merkezi ise gerek konumsal olarak tarihi yaşatmaları gerekse içlerinde verilen eğitimler ile çok değerli sosyal projeler. Biz Mekatronik Mühendisliği Kulübü olarak bu sosyal etkinlik birimlerini takibe aldığımızı, bu alanda elimizden geleni yapacağımızı söyleyebiliriz.”

İki yıldır Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle Marmara Mekatronik ve İnovasyon Günleri Robot ve Proje Yarışması’nı düzenleyen kulüp, İstanbul’da iki fuara da katılım gösterdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan yarışma 26-27 Nisan 2018 tarihinde Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde gerçekleşecek.


ARŞİV