Merdivenköy'de Geleneksel 12. Leylak Festivali

Merdivenköy’de 12 yıldır yapılan Leylak Festivali Etkinlikleri bu yıl havanın yağmurlu ve soğuk olması nedeniyle farklı bir konseptte yapıldı.

24 Mayıs 2011 - 11:38

Kadıköy Belediyesi Merdivenköy Gönüllüleri’nin bu yıl 12.sini düzenlediği Leylak Festivali, soğuk hava nedeniyle iç mekanlarda gerçekleştirildi. Festivalin ilk etkinliği Merdivenköy Gönüllüsü Senar Keskinoğlu’nun resim,alümiyum kabartma ve karakalem sergisiydi. Kadıköy Belediye Meclisi ve Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Nurhan Kutman’ın konuşmasıyla açılan sergi gönüllüler ve misafirler tarafından beğeniyle karşılandı. Ardından, Kadıköy Belediyesi Tiyatro Gönüllüleri “Kızım Evleniyor” adlı oyunu sergiledi. Tiyatro Gönüllüleri Başkanı Gülin Ekşi’nin başrolde oynadığı oyun çok beğenildi ve ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Gönüllü Başkanı Eser Kömürcü, Tiyatro Gönüllüleri Başkanı Gülin Ekşi’ye teşekkürlerini sundu ve başarılarının devamını diledi.


GELENEKSEL ANNELER GÜNÜ KAHVALTISI
Merdivenköy Gönüllüleri’nin Geleneksel Anneler Günü Kahvaltısı Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu, Özel Kalem Müdürlüğü çalışanı Ayça Akkaya, Belediye Meclis üyesi Nurhan Kutman ve geniş gönüllü katılımıyla yapıldı. Başkan Öztürk, gönüllülere hitaben bir konuşma yaptı.


HEPGÜL MUSIKİ TOPLULUĞU KONSERİ
Merdivenköy Gönüllüsü Türk Müziği Koro Şefi Sn. Selma Hepgül, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde korosu ile birlikte muhteşem bir konser verdi. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden oluşan program salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Konserde huzur evinde kalan yaşlılar da ağırladı.


ARŞİV