Meslek edindirme ve hobi kurslarına kayıtlar başladı

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen meslek edindirme, kişisel gelişim ve hobi kurslarına kayıtlar başladı

01 Eylül 2023 - 04:44

Kadıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmet Müdürlüğü tarafından sosyal hizmet merkezlerinde düzenlenen, hobi, kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarına başvurular başladı. Emlak danışmanlığı, kısa fim yapımı, pastacılık, fotoğrafçılık, senaryo yazarlığı, ilkyardım, İngilizce, işaret dili eğitimi de aralarında olmak üzere meslek edindirme, hobi ve kişisel gelişim kurslarına katılmak için tek koşul Kadıköy’de ikamet ediyor olmak.

Kuşdili Sosyal Hizmet Merkezi ve 19 Mayıs Sosyal Hizmet Merkezi’nde düzenlenecek kursların tümü ücretsiz.  Sürelerinin verilen eğitimlere göre değiştiği kurslara başvuru için son tarih 22 Eylül.

Her yıl binin üzerinde yurttaşın faydalandığı kursların bazıları Halk Eğitim Merkezleri’nin desteği ile yürütülüyor ve eğitim sonrasında kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.

YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ

Kuşdili Sosyal Hizmet Merkezi

Dans, dekoratif ev aksesuarları hazırlama, diksiyon, drama,el nakışı,emlak danışmanlığı, fotoğrafçılık,Fransızca, gitar,iletişim yöntem ve teknikleri, ilkyardım,işaret dili,keman, kısa film yapımı, okuma yazma,pastacılık,pilates,resim, senaryo yazarlığı, tezhip ve minyatür, tiyatro, yaşam koçluğu.

Adres: Osmanağa Mah. Hasırcıbaşı Cad. No:2 K:4 KADIKÖY

Tel: 0216 349 61 67

19 Mayıs Sosyal Hizmet Merkezi

Fotoğrafçılık, iletişim yöntem ve teknikleri, İngilizce A1, İngilizce A2, işaret dili, ilkyardım

Adres: 19 Mayıs Mah. Bayar Cad. Sultan Sok. No: 28 KADIKÖY

Tel: 0216 411 48 33 / 34

 


ARŞİV