Moda’da dans geceleri

Moda Sahil’de 1 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleşen 3.Moda Açık Hava Dans Gecesi, dansçıları ve dans etmeyi sevenleri bir araya getirdi

02 Ağustos 2018 - 15:00

“Akşam serinliği eşliğinde, denizin hemen yanında, yıldızların aydınlattığı, çimlerin koltuk olduğu ve müzik ile dansların eşlik ettiği harika geceler başlıyor” çağrısı ile duyurusunu yapan 3.Moda Açık Hava Dans Gecesi, 1 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de Moda sahilde gerçekleşti. Dansçılar, dans etmeyi yeni öğrenenler, dansı sevenler ile dans edenleri izlemekten keyif alan Kadıköylüler, Moda Açık Hava Dans Gecesi’nde biraraya geldi.

DANSA İLGİ YOĞUN

Moda Açık Hava Dans Gecesi etkinliğinin fikir sahiplerinden biri olan dans eğitmeni Merve Zerey, dans gecesini yine dans eğitmeni olan Muhittin Gürkaynak ile birlikte üç yıldır organize ettiklerini söyledi. Merve Zerey, “Dans etmeyi seviyoruz. Dans sosyalleşme ortamı yaratır ve insanı rahatlatır. O yüzden yaz aylarında açık havada dans edebileceğimiz alan aradık ve Moda sahilde yapmaya karar verdik. Kapalı alandan açık alana çıktık. Kadıköylüler bu etkinliği çok sevdi. Kadıköy dışında hiçbir yerde böyle bir etkinlik yapılamaz. Hava durumu iyi olduğu sürece her çarşamba buradayız.” diyerek herkesi etkinliğe davet etti.

MOTİVE OLUYORUM

Dans gecesinde dans edenlerin arasında yer alan Selin Bulut, “Bir buçuk senedir dans ediyorum. Bu yıl ilk defa açık havada dans gecesine katıldım. Halka açık bir alanda dans etmek güzel bir duygu. Motive oluyorum. Başka dansçılarla tanışma imkânı buldum” dedi.


ARŞİV