Üniversitede moda rüzgarı esti

Can Design “2015 Kış Teması Tanıtım ve Trend Semineri Yeni Vücut Kâşifleri (New Bady Explorers)” Marmara Üniversitesi’nde düzenlendi.

02 Ocak 2014 - 11:39
 
MUSTAFA SÜRMELİ
 
Can Yunus Çetinkaya her yıl olduğu gibi bu yıl da Marmara Üniversitesi Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı öğrencileriyle bir araya geldi. “2015 Kış Teması Tanıtım ve Trend Semineri” adıyla geçtiğimiz hafta Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminer moda tasarım sektörüne geçiş yapmaya hazırlanan genç tasarımcı adayları açısından önem taşıyor.
Seminerde; 2015 Kış Temasına ait bilgilerin yanı sıra “Yeni Vücut Kaşifleri” başlıklı koleksiyonunun detaylarını öğrencilerle paylaşan Yunus Çetinkaya, kolleksiyonun çıkış noktasından başlayan tasarım sürecinin detaylarının yanı koleksiyonun katalog görüntülerini de sundu. Geniş bir katılımın sağlandığı seminer sonrasında öğrenciler Çetinkaya’nın, “Yeni Vücut Kaşifleri” koleksiyonuna ait ürünleri de inceleme fırsatı da buldular.
Marmara Üniversitesi Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı 2.sınıf öğrencilerinden oluşan ve kendilerini “BeşArtıBir Tasarım Ofisi” olarak tanımlayan 6 öğrenci; Çetinkaya’nın geçen yılki sunumundan etkilenerek bu yıl sürpriz bir sunum gerçekleştirdiler.

ARŞİV