OutdoorFest Kadıköy Festival Park'ta

Doğayı ve sporu sevenleri bir araya getiren OutdoorFest, 23-24 Eylül'de Kadıköy rıhtımdaki Festival Park’ta düzenlenecek. Festivalin bilet geliriyle de Hatay’a kreş yapılacak

22 Eylül 2023 - 13:40

Doğa, aktivite, spor ve sağlıklı yaşama gönül verenlerin buluştuğu OutdoorFest, 5. yılında Kadıköy’de. Doğada yapılan etkinliklere dair birçok markayı, eğitici atölyeleri, eğlenceli oyunları ve konseri bünyesinde barındıran OutdoorFest, 23-24 Eylül'de Kadıköy rıhtımdaki Festival Park’ta düzenlenecek.

GELİRİYLE HATAY’A KREŞ YAPILACAK

Etkinliğin bilet gelirleriyle Hatay'da kreş yapılacak.

Etkinlik kapsamında dünyanın birçok yerinde serüvenler yaşamış, alanında büyük başarılara imza atmış outdoorcu kanaat önderleri, Nature Talks sohbetlerinde deneyimlerini aktaracak. Atölyeler, oyunlar, aktiviteler ve markaların indirim fırsatlarının yanı sıra Sattas, İkilem, Can Gox ve gibi isimler de konser verecek.

ÖDÜLLER SAHİPLERİYLE BULUŞACAK

Etkinlik kapsamında outdoora gönül verenlerin severek kullanıp takip ettiği markalar 2. kez ödüllendirilecek. Yüzünü outdoor sporlara çevirmiş, yaşam tarzını doğa ve aktiviteler üzerine oturtmuş bilirkişilerin oylarıyla 38 kategoride outdoorcuların tercih ettiği markalar ödüllerine kavuşacak. Outdoor Türkiye Platformu tarafından düzenlenen ve 2 aşamadan oluşan yarışmanın birinci aşaması halk oylaması ile tamamlanacak. İkinci aşamada ise jüriye sunulan 1. etap sonuçlarının değerlendirilmesi ile ödüller açık havadaki OutdoorFest sahnesinde sahipleriyle buluşacak.


ARŞİV