Puding şarkıları söyleniyor

Kedi evi yapımını anlattıkları kliple sosyal medyada epey ilgi gören Kadıköylü Puding Band, rahat ve eğlenceli şarkılarını biraya getirdikleri ilk albümleri ‘Pakize’yle dinleyenlerini selamlıyor.

08 Mayıs 2015 - 09:11
Kedi evi yapımını anlattıkları kliple sosyal medyada epey ilgi gören Kadıköylü Puding Band,  rahat ve eğlenceli şarkılarını biraya getirdikleri ilk albümleri ‘Pakize’yle dinleyenlerini selamlıyor. Geçtiğimiz günlerde bütün dijital platformlarda yayınlanan albüm, yakın zamanda da CD olarak basılmış olacak. Albümün lansman konseri ise 15 Mayıs Cuma akşamı saat 21:30'da Kadıköy’deki Karşı Bar'da yapılacak.
Alper Kaya (vokal - gitar) ve Serkan Niyaz Ciner’den (backvokal – bas gitar) oluşan Puding Band, gündelik hayatta karşımıza çıkan olayları mizahi bir dilde şarkılarına aktarıyor.  Kaya ve Ciner, ‘’Hem eğlenip hem eğlendirmek istiyoruz. Zaten normalde de herkesi güldürmeye çalışırız. Müzikten asla para kazanamayacağımız bir gerçek. İş stresini atabileceğimiz, sevdiğimiz şarkıları yapıyoruz. Her şarkıda ironi var. Kendimizle dalga geçiyoruz, insanların da kendileriyle dalga geçebilmelerine kapı açıyoruz galiba’’ diyor.


Puding'in Pakize şarkısının klibi; www.youtube.com/watch


ARŞİV