Rana Beşe'ye son teknoloji tıbbi cihaz bağışı

Eski Milletvekili Necati Cengiz ve eşi Ferhunde Cengiz, ücretsiz muayene hizmeti veren Kadıköy Belediyesi Rana Beşe Sağlık Polikliniği’ne son teknoloji ürünü Eforlu EKG ve dijital röntgen cihazı bağışında bulundu.

15 Haziran 2023 - 10:05

Eski İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz ve eşi Ferhunde Cengiz, daha önce ultrason cihazı bağışında bulunduğu Kadıköy Belediyesi Rana Beşe Sağlık Polikliniği’ne bu kez digital röntgen ve Eforlu EKG cihazı bağışladı. 

Bağış nedeni ile düzenlenen törene Ömer Necati Cengiz, eşi Ferhunde Cengiz, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Şahin ve Ebru Hurcan Kumru, Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Filiz Coşkun, Rana Beşe Polikliniği Müdürü Zeynep Özen ile doktorlar ve klinik personeli katıldı.

ZENGİNLERİ BAĞIŞA DAVET ETTİ

Törende konuşan Necati Cengiz, “Durumu iyi olan insanların tür kurumlara bağış yapmalı. Sayın doktorlara bu aletleri teslim ediyorum, güle güle kullansınlar” dedi. Cengiz, kendini bilmez bazı kişilerin zaman zaman doktorlara yönelik şiddet eyleminde bulunduğunu hatırlatarak, “Bunları kınıyorum” diye konuştu.

ODABAŞI’NDAN TEŞEKKÜR

Cengiz çiftine çiçek takdim eden Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı da, Cengiz çiftine bağışlarından dolayı teşekkür etti.  

İŞ İNSANI ÖZDEMİR DE BAĞŞITA BULUNMUŞTU 

İş insanı Hikmet Derya Özdemir de Rana Beşe Sağlık Polikliniği’ne geçtiğimiz hafta çok fonksiyonlu göz ünitesi bağışlamıştı.  

 

Özemir’in, belediyenin sağlık hizmetlerine bağışta bulunan diş hekimi annesi Sevcan Özdemir ile geldiği törene Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Filiz Coşkun ve Rana Beşe Polikliniği Müdürü Zeynep Özen ile hekimler ve poliklinik personeli katıldı.


ARŞİV