Saha komiserlerine seminer verildi

Şubat ayında genel kurulunu yapan İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği üyeleri, bilgilendirme toplantılarını da geçtiğimiz hafta düzenlediler.

08 Mart 2012 - 15:10

İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği, genel bilgilendirme toplantısı ve seminer düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta 157 delegenin katılımıyla düzenlenen genel kurullarında yeniden Ali Osman Özgül diyen saha komiserleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği genel bilgilendirme toplantı ve semineri, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Eğitimlerin ilki İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin (İFSKD) Anadolu Yakası üyelerine Burhan Felek Hakem ve gözlemciler derneği toplantı salonunda, ikincisi ise yine İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin Avrupa Yakasındaki üyelerine Bağcılar’da bulunan dernek toplantı salonunda verildi. Katılımın mecburi tutulduğu ve katılmayanlara görev verilmeyeceğinin açıklandığı eğitimler, akademisyen Mustafa Rıdvanlar ve araştırmacı yazar Haşim Albayrak tarafından verildi.
İstanbul Futbol Saha KomiserleriDerneği’nin eğitimin önemini ön planda tutmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında seminerin de büyük önem teşkil ettiği vurgulanırken, son düzenlenen seminerlerle saha komiserlerine futboldaki yeni uygulamalar, kurallar, saha komiserlerinin saha içi ve dışındaki davranışlarından görev ve sorumluluklarına kadar geniş bir alanda bilgilendirme yapıldı.
 
DAHA ETKİN ÇALIŞMALARA İMZA ATACAKLAR
İFSKD iletişim sorumlusu ve Gazete Kadıköy’ün de spor danışmanlarından Futbol Saha Komiseri ve Derneğin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz’ın da katıldığı seminere yaklaşık 400 üye katılım gösterdi.
İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Bilgilendirme ve Seminer Toplantısı’nda bir konuşma yapan Ali Osman Özgül, Türk sporuna yapacakları çalışmalarla katkı sunacaklarını ifade ederek, derneğin daha etkin çalışmalara imza atacağını söyledi.

ARŞİV