Sanat Kütüphanesi, Karatay'ı ağırladı

Kadıköy Belediyesi Sanat Kütüphanesi, yeni sezonu İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay söyleşisiyle açtı.

10 Ekim 2013 - 11:47
5 Ekim Cumartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon’da gerçekleşen etkinlikte Kadıköylülerle buluşan Prof. Karatay Türkiye'de diyet ve sağlıklı beslenme konusundaki yanlışları dinleyicileriyle paylaşırken sağlıklı beslenme konusunda detaylı bilgiler verdi, sağlıklı beslenme ve diyet konusunda merak edilen bir çok sorunun yanıtını paylaştı. 
Sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda hiç kimsenin söylemeye cesaret edemediği konulara bilimsel gerçekler ışığında açıklık getiren Prof. Karatay, kendi gündelik hayatında da uyguladığı bazı püf noktalarının ne denli önemli olduğuna değindi. Özellikle yürüyüşün insan sağlığı üzerindeki etkisine dikkat çeken Karatay, bugüne kadar söylenmiş olan hayvansal gıdaların doğal oldukları takdirde tüketilmesinin herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini barkovizyon gösterimi ile destekleyerek açıkladı.
Söyleşi sonrası  kitaplarını imzalayan Prof. Canan Karatay’a  Kadıköylüler büyük ilgi gösterdiler.
Prof. Dr. Canan Karatay halen İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görevine devam ediyor.

 

ARŞİV