Serkan Vayiç'in ismi Özgürlük Parkı'nda yaşayacak

Trafik kazasında hayatını kaybeden Serkan Vayiç'in ailesi, Kadıköy Belediyesi'nin desteği ile Özgürlük Parkı'nda oğulları anısına Serkan Vayiç Macera Parkı'nı yaptırdı.

12 Ağustos 2023 - 11:18

Arslan ile Süheyla Vayiç, 2019 yılında trafik kazasında kaybettikleri oğulları Serkan Vayiç anısına Özgürlük Parkı'nda oyun alanı yaptırdı.

Kadıköy Belediyesi'nin desteği ve Vayiç ailesinin katkısı ile yapılan Serkan Vayiç Macera Parkı'nın açılışı, 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşti.

Açılışa, Serkan Vayiç'in ailesi, dostları, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcıları Gül Coşkun ile Mustafa Oltulu katıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Vayiç ailesine katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

“Kaybettiğimiz oğlumuz anısına bir şey yapmak istedik” diyen Süheyla Vayiç, “Belediyeye başvurduk. Park yapılmasını önerdiler. Alan olarak burayı gösterdiler. Onların emeği çok. Bu parkı birlikte yaptık. Değişik duygular içindeyiz. Mutlu ve hüzünlüyüz. Dört yıl oldu. Acısı azalmıyor. Sonsuza kadar kalbimizde” diyerek duygularını dile getirdi.

OĞLUMUZUN ADI YAŞAYACAK”

Arslan Vayiç de “Duygularım çok karmaşık. Söyleyecek söz bulamıyorum. Şu anda bu amaçla burada olmak istemezdim. Oğlumuzun adı yaşayacak. Torunum oldu. Onunla hayata tutunuyoruz. Belediyede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yanımızda oldular, destek verdiler. ” dedi.

 

 

 


ARŞİV