Şimdi festivaller zamanı

Baharın müjdecisi şehir festivalleri sürüyor

15 Mayıs 2018 - 12:31

“Re–formist” adlı sağlıklı yaşam akımı festivali, 19–20 Mayıs’ta Fenerbahçe’deki Dalyan Club’ta gerçekleştirilecek. Katılımcılarının sağlıklı bir yaşama başlangıç yapmaları, yeni yaşam trendlerini keşfetmeleri ve yeni deneyimler yaşamalarını hedefleyen festivalin ziyaretçileri, spordan meditasyona, mindfulnes’tan beslenmeye varan geniş bir yelpazede şehrin zor ve yıpratıcı koşullarında bedenlerini ve zihinlerini yeniden yapılandırmanın sırlarını öğrenecekler. Festivalde farklı spor ve meditasyon yöntemlerini denetimleyip,  seminer ve atölye çalışmalarında sağlıklı yaşam akımı hakkında bilgi sahibi olup pratik yapmak mümkün olacak.

Sağlıklı yaşam akımının bir diğer ayağı olan sağlıklı beslenme yöntemleri de festivalde yer bulacak. Ziyaretçiler usta şefler ve doktorlar eşliğinde açık mutfak alanında yenilikçi tariflerle hem pratik ve hem de sağlıklı sofralar kurmanın yöntemlerini keşfedecek.  Katılımcılar festival ruhuna ve akışına uygun müziklerle fitness ve yoga sporları yaparken, meditasyon çalışmalarında da müzikle buluşacak.

Daha önce Kahve Festivali, Çizgi Roman Festivali gibi etkinliklere imza atan Dream Sales Machine’in organize ettiği festivalin biletleri www.dsmbilet.com’dan edinilebilir.

ÇOCUKLARA BAHÇEDE ŞENLİK! 

Ataşehir’deki Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi de her yıl olduğu gibi Mayıs’ın ikinci yarısında ücretsiz bir “Doğa Şenliği” düzenliyor. “Bizim Bahçede Şenlik Var!” temalı etkinlik, 22-25 Mayıs tarihlerinde 10.00-15.00 saatleri arasında yapılacak. 4 gün sürecek olan şenlik boyunca, çocuklar ve yetişkinler için farklı içerikte programlar yapılacak. Özellikle ilk, orta ve anaokul öğrencilerine yönelik çiçek dikim atölyesi, ağaç bulma oyunu, biyoçeşitlilik oyunu gibi etkinliklerin olacağı şenliğe, doğaya, çevreye, bitkilere ilgi duyan herkes davetli. http://senlikvar.ngbb.org.tr/


ARŞİV