Sosyal Yaşam Evleri kurslarına başvurular başladı

Kadıköy Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri kişisel gelişim ve hobi kurslarına başvurular, 9 Eylül’de başladı. İngilizce, İspanyolca, örgü, seramik, resim, yaratıcı drama gibi kurslara başvurular, 27 Eylül’e kadar sürecek.

13 Eylül 2024 - 07:16

Kadıköy Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri, 65 yaş ve üzerindeki kişilerin aktif ve sağlıklı yaş almalarına yardımcı olmak, psikolojik destek sağlamak, sosyalleşmelerine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunarak koruyucu, önleyici ve destekleyici hizmetler sunmak için hizmet veriyor.

 

Sahrayıcedit Mahallesi ile 19 Mayıs Mahallesi’nde hizmet veren sosyal yaşam evlerinde, 2024-2025 yılı kişisel gelişim ve hobi kurslarına başvurular, 09 Eylül ile 27 Eylül tarihleri arasında olacak. Ücretsiz olan, ekim ayının ikinci haftası başlayacak kurslara, 65 yaş ve üzeri Kadıköy’de ikamet eden kişiler katılabilecek. 

“İSPANYOLCA, TELEFON KULLANIMI”

19 Mayıs ile Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi’nde yeni dönemde İngilizce, İspanyolca, örgü, seramik, resim, yaratıcı drama, tiyatro, satranç, pilates, sandalye üzerinde egzersiz, yoga, beden farkındalığı ve yaratıcı drama, thai chi, Türk Halk Müziği, bahçe ve bitki bakımı, fotoğrafçılık, dans ve cep telefonu kullanımı kursları olacak. 

KURSLAR İÇİN İLETİŞİM ADRESLERİ

Kurslara başvurmak ve kurslar hakkında bilgi almak isteyenler için iletişim adresleri şu şekilde: 

19 Mayıs Mahallesi Sosyal Yaşam Evi adresi ve telefon numarası: 19 Mayıs Mahallesi Sultan Sokak No:29.  (0216) 356 11 14

Sahrayıcedit Mahallesi Sosyal Yaşam Evi adresi ve telefon numarası: Sahrayıcedit Mahallesi Güzide Sokak no:7/1. (0216) 363 43 81

         

 

 

ARŞİV