Suadiye Gönüllüleri'nin yaz okulu başladı

Fikirtepe Münevver Şefik Fergan İlköğretim Okulu’nda yaz okulu düzenleyen Suadiye Gönüllüleri, etkinliğin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini planlıyor...

21 Temmuz 2011 - 15:22

Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri’nin ücretsiz yaz okulu, 1-31 Temmuz tarihleri arası Fikirtepe Münevver Şefik Fergar İlköğretim Okulu’nda başladı.
7-12 yaş grubu 60 öğrencinin bedensel ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak ve yaz tatilini verimli geçirmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yaz okulunda uzman öğretmenler gözetiminde İngilizce, spor, folklor, müzik, resim, satranç ve okuma dersleri veriliyor.
Münevver Şefik Fergar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Cingöz, müdür yardımcıları Zuhal Çiğdem, Sırrı Çayır ve Serpil Gence, okulun emektârları Hasan Göç, Necati Göç ve Şuayip Gündüz, okulun tüm imkanlarını ve kişisel yardımlarını yaz okulu öğrencilerine sundular.
Yaz okulu öğretmen temini, sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve diğer giderleri, Suadiye Gönüllüleri’nin düzenlediği kermeslerden ve Ümit Ağan tarafından karşılanıyor.
Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüsü Ümit Ağan’ın yöneticiliğinde, beden öğretmeni Bülent Kalyon, Öznur Aybakan, halkoyunları öğretmeni Özgül Tükel Özer, İngilizce öğretmeni Can Mekik, resim öğretmeni Anıl Çatalkaya, müzik öğretmeni Aslı Rüzgar Yurdakoş, satranç öğretmeni Ayşe Güner ve yaz okulu koordinatörleri Damla ile Murat Avcı’nın katkılarıyla her sene öğrenci sayısını artıran yaz okulu projesi, Fikirtepeliler tarafından da gönülden destekleniyor.
Öğrencilerin kullanacağı diş fırçası, macun, şapka, tişört, spor malzemesi gibi ihtiyaçlar, Elit Spor, Popandpink, Suda tekstil, Suadiye Özge Eczanesi ve eğitime gönül vermiş destekçiler tarafından karşılanıyor. Yemek organizasyonu Cem Bacacı ve ekibi tarafından destekleniyor.
Öğrenciler de, 31 Temmuz Pazar günü düzenlenecek yaz okulu kapanış gösterisiyle, bu projenin yürütülmesinde her türlü desteği veren Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’ne, Suadiye Gönüllüleri’ne, Kültür Komitesi’ne ve eğitime gönül vermiş tüm destekçilere teşekkür edecekler.
 


ARŞİV