Yaz okulu ikinci dönem kayıtları başladı

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen spor merkezlerinde 7-12 yaş grubu çocuklar için yaz spor okullarının 2. dönem kayıtları başladı. 30 Temmuz’da başlayan kayıtlar 4 Ağustos’a kadar devam edecek

30 Temmuz 2024 - 14:59

Kadıköy Belediyesi bu yaz da Kadıköylü çocuklar için dolu dolu bir yaz okulu programı hazırladı. Belediye tarafından hazırlanan programda yüzme, basketbol, futbol, tenis, zumba kids , pilates, masa tenisi ve satranç yer alıyor. Bu derslerin yanında takvimde gezi programı ve eğitsel oyunlarla da çocuklara unutulmaz bir yaz aktivitesi planlanıyor. Kalamış Spor Merkezi, Özgürlük Spor Merkezi ve Koşuyolu Spor Merkezi’nde düzenlenecek  kursların 2. Dönem kayıtları; 30 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında olacak. Dersler ise 5 Ağustos - 30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

KAYITLAR VE ÜCRETLER

Yaz spor okullarına kayıt olabilmek için Kadıköy sınırlarında ikamet zorunluluğu bulunuyor.  Her katılımcı kendi kimlik bilgileri ile spor.kadikoy.bel.tr adresinden veya kadikoydespor mobil uygulaması üzerinden üyelik hesabı oluşturabilecek.  Yaz spor okulları için 7-8, 9-10 ve 11-12 olmak üzere üç farklı yaş grubu bulunuyor.  Yüzme derslerinin bulunduğu Kalamış ve Koşuyolu spor merkezlerinde sağlık tahlili zorunluluğu bulunuyor.  Tüm Branşlar için talep edilen malzemeler ise; spor kıyafetleri, spor ayakkabı, yedek tişört, yedek iç çamaşırı ve çorap. Tenis dersine katılacak kursiyerlerin kişisel raketlerini getirmeleri talep ediliyor.


ARŞİV