Yaz sıcağında 5 yıldızlı hizmet

Sokak hayvanlarının su sorunu gidermek için Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü son teknoloji su kaplarını Kadıköy’ün muhtelif parklarına yerleştirerek hayvan dostlarımızın imdadına yetişti.

09 Ağustos 2012 - 11:46

Sokak hayvanlarının yazın yaşadığı su sorunu gidermek için yola çıkan Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü son teknoloji su kaplarını Kadıköy’ün muhtelif parklarına yerleştirerek susuz kalan hayvan dostlarımızın imdadına yetişti.

Kadıköy’de hayvan dostlarımıza 5 yıldızlı hizmet uygulanıyor. Yeni başlayan uygulamayı görenler hem şaşırıyor hem de memnun kalıyor. Bu uygulamadan en çok memnun kalanlar hayvan dostlarımız kadar evcil hayvan sahibi olan vatandaşlar. Yaz sıcağının kendini iyiden iyiye hissettirdiği ve öğlen saatlerinde neredeyse 35-40 derecelere yükseldiği Kadıköy’de canlıların su tüketimi de bir o kadar artıyor.
Tabii su bulmakta hayvanlar pek o kadar şanslı değil. Sokak hayvanlarının bu sıkıntısını tespit eden Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü son teknoloji su kaplarını Kadıköy’ün muhtelif parklarına yerleştirerek susuz kalan hayvan dostlarımızın imdadına yetişti.
Peki, son teknoloji su kapları da nasıl oluyor? Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali İhsan Mete, modern su kaplarının şebeke suyuna bağlı olduğunu ve her daim temiz su sirkülasyonu yaparak hayvanlara temiz su imkanı sağlayabildiğini söyledi. Eski tip kapların hem sağlıksız olduğunu hem de demode olduğunu belirten Mete, evcil hayvan sahibi vatandaşların da uygulamadan duydukları memnuniyeti sık sık dile getirdiklerini ifade etti. Son model su kaplarının montaj işlemini de Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü gerçekleştiriyor.

ARŞİV