Yaz Spor Okulu başladı!

Kadıköy Belediyesi’nin ücretsiz Yaz Spor Okullarında çocuklar yaza güzel bir başlangıç yaptı

30 Haziran 2016 - 14:41
Mustafa SÜRMELİ
Yaz tatili başlar başlamaz yaz okullarına start veren Kadıköy Belediyesi çocukların gönlünü kazandı. Kayıtları 6 Haziran 2016 tarihinde başladıktan sonra kısa sürede Kadıköylülerin ilgi gösterdiği Yaz Okulu 20 Haziran 2016 tarihinde kapılarını açtı. Altı branşta devam eden yaz okuluna katılan, spor, eğlence ve arkadaşlık dolu ortamda eğlenceli vakit geçiren çocuklar, Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış’taki tesislerinde, Göztepe Selamiçeşme Parkı’nda doğa ve sporla iç içe bir ortamda yazın sıcak günlerini hem eğlenerek hem de spor yaparak geçiriyor.
Çocuklarını Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği yaz okuluna getiren ebeveynler de gerek eğitim kalitesinden gerekse sağlanan imkânlardan oldukça memnun olduklarını ifade ediyor.

6 BRANŞ 4 MERKEZ
Bu yıl Yaz Okulu; Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi spor alanları, Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkı ve Caferağa Spor Salonu olmak üzere Kadıköy’de dört farklı merkezde düzenleniyor.
Futbol, Basketbol, Tenis, Masa Tenisi, Jimnastik, Satranç Yaz Okulu, 7-15 yaş grubu öğrenciler için hafta içi beş gün Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Yüzme branşı 6-13 yaş grubu için Cuma günü hariç hafta içi dört gün Caddebostan Türk Balıkadamlar Kulübü’nde; Futbol, Basketbol, Tenis branşları 7-15 yaş grubu için hafta içi her gün Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda; Voleybol ve Basketbol branşları  ise 7-15 yaş grubu için hafta içi her gün Caferağa Spor Salonu’nda düzenleniyor. 

ÇOCUKLAR OKULU ANLATIYOR
Kalamış’ta yemyeşil ağaçlar altında kuş cıvıltıları eşliğinde satranç öğrenen, jimnastik, masa tenisi, futbol, basket ve tenis yaz okuluna da katıldığını söyleyen Umut, çok güzel bir ortamda vakit geçirdiklerini söylüyor.
Satranç bilgisini geliştirme imkânı bulduğunu ayrıca masa tenisi, futbol, basketbol ve yüzmeye gittiğini anlatan Yusuf Ege, sabah erkenden heyecanla yaz okuluna geldiğini anlatıyor.
Halil İbrahim ise tüm branşlara katıldığını, eğitimlerden memnun olduğunu, spor bilgisini geliştirmeye başladığını belirtiyor.
Masa tenisi programına devam eden Alara, masa tenisini çok sevdiğini, kendini bu konuda geliştirmek istediğini, yaz okulundan memnun olduğunu ifade ediyor.
Eren Lara ise iki yıl önce de Kadıköy Belediyesi’nin yaz okullarına geldiğini, tenis ve basketbola katıldığını anlatıyor. Yaz okulunu beğendiğini, yeni arkadaşlar edindiğini de belirten Eren Lara, “İyi ki belediye böyle bir şeye karar vermiş” diyor.

AİLELER MUTLU
Ebeveynler de Kadıköy Belediyesi’nin Yaz Okulu’nu çok beğendiklerini ifade ediyor. Kadıköy Belediyesi’nin Yaz Okulu’na ilk defa geldiklerini, ortamın çok güzel olduğunu söyleyen Saadet Serin, torununun çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Onlar mutlu olduktan sonra biz de mutluyuz. Severek geliyorlar. Satranç, jimnastik, masa tenisine getiriyoruz. Bu hizmet için teşekkür ediyoruz” dedi.

9 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK
Yaz okulu programı 9 Eylül 2016’da tamamlanacak. Birden fazla branşın seçebildiği yaz okulunda tüm kurslar ücretsiz. Kayıtlar için;
Kalamış irtibat: 0216 349 77 68
Göztepe İrtibat: 0530 783 30 24
Caferağa İrtibat: 0216 347 32 50

ARŞİV