Yeni yılda Kadıköy’den hediyeler

Yeni yıla girmemize sayılı günler kaldı. Yılbaşı akşamında, sevdiklerinizi Kadıköy’den izler taşıyan hediyelerinizle mutlu edebilirsiniz

29 Aralık 2023 - 12:04

2024 yılına girmemize günler kaldı. Yeni yıl hediyelerinizin Kadıköy’den izler taşımasını istiyorsanız, Kadıköy Dükkân’ı alışveriş rotanıza yerleştirebilirsiniz. Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK) ekibi tarafından tasarlanan ürünler Kadıköy’ün tarihini, mimarisini, anıtsal yapılarını, kültürel değerlerini yansıtıyor. 

KADIKÖY DÜKKÂN’DAN HEDİYE ÖNERİLERİ

Kadıköy’ün semt ile mahalle isimlerinin yazdığı tükenmez kalemler, tohumlu kurşun kalemler, boya kalemleri ve özel tasarımlı defterler ve kitap ayraçlarını çocuklar için yeni yıl hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Su matarası, kahve fincanları, bardak altlıkları ve magnetleri ise istediğiniz gibi set yaparak hediye paketinizi hazırlayabilirsiniz. 

Zeytinyağı, kükürt ve çınar gibi çeşitleri olan, rendelenerek yapılan el yapımı doğal sabunlar ile duşta lif ihtiyacı duymadan kullanabileceğiniz süngerli sabunlarla bir banyo sepeti hazırlayabilirsiniz. Hatta hediyelerinizi, Dükkân’dan alabileceğiniz file çantaya yerleştirebilir ve kokulu mum da ekleyebilirsiniz. 

Baskılarında TAK tasarımcılarının çizimlerinin taşıyan ve yüzde 100 pamuktan oluşan oversize tişörtleri tercih edebilir ya da çanta, fotoğraf kamerası ve gitar için kullanılabilecek özel tasarım askılar ile Kadıköy tasarımlı kanvas çantalarla hediye paketlerinizi doldurabilirsiniz. Arşivden alınan Kadıköy’ün eski haritalarının renklendirilmesiyle ya da TAK tasarımcılarının çizimlerinden oluşan posterler ve kartpostallarla hem kendi evinizde hem de yılbaşı hediyenizin sahibinin evinde Kadıköy ruhunu yaşatabilirsiniz. 

PATİLİ DOSTLARINIZA HEDİYELER

Kadın bir girişimci tarafından yapılan ürünlerden oluşan, kedi ile köpek kayışı, tasma ve kolyelerle patili dostlarınıza yeni yıl hediyesi alabilirsiniz. 

Kadıköy Dükkân: Rasimpaşa Mah, Duatepe Sk. No:61, 34716 Kadıköy/İstanbul veya 

https://dukkan.kadikoy.bel.tr

 

ARŞİV