Yeniçağa bir adım: 2014

Göztepe Gönüllüleri; hem toplumsal hem bireysel alanda 2014’ün getireceklerini Kişisel Gelişim Uzmanı-Astrolog Murat Gürgün’ün yorumlamasıyla CKM’de düzenlenen toplantıda Kadıköylülere sundular.

30 Ocak 2014 - 15:33

Kadıköy Belediyesi Göztepe Gönüllüleri; hem toplumsal hem bireysel alanda 2014’ün getireceklerini Kişisel Gelişim Uzmanı-Astrolog Murat Gürgün’ün yorumlamasıyla 24 Aralık Salı günü Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu’nda düzenlenen toplantıda Kadıköylülere sundular.

Gürgün; Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ve 2014’ü ise şöyle yorumladı: “Türkiye, manevi değerlerin bir bütün oluşturduğu eşsiz bir toplum. Bu toplum kendi kararlarını kendisi alan, görünmeyen yüksek iradesi ve sağduyusunun farkında, baskı ile yönetilmeyi sevmeyen, bağımsızlığı ilke edinmiş, bilgiye açık bir halkın bütünüdür. Maneviyat ve aklın işbirliğinde, aydınlanmaların ışığında, halk iradesinin ortaya konulacağı önemli bir yıl bizleri bekliyor. Gençlik ve kadın her zaman olduğu gibi önümüzdeki yılda da etkin rol oynayacak…”
Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Ergun’un da izleyiciler arasında yer aldığı konferansta; yeni yılda yaşam kalitemizi artırmak ve değişimlere uyum gösterebilmek için nasıl bir yol izlemenin doğru olabileceğinin ipuçları da zodyaktaki takım yıldızlarına göre anlatıldı. Bu doğrultuda yılın ilk 6 ayı için Murat Gürgün tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve Göztepe Gönüllüleri Kişisel Gelişim Komitesi’nin armağanı olan Ay Takvimleri, program sonunda tüm katılımcılara sunuldu.

ARŞİV