Özdil'e Melvin Jones ödülü

İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüplerinden Altıyol Lions Kulübü, gazeteci-yazar Yılmaz Özdil’e, Uluslararası Ödül olan Melvin Jones Ödülü verdi.

07 Mart 2012 - 15:19

Lions Kulüpleri Kurucusu Melvin Jones’un adını taşıyan, “Melvin Jones Dostu Ödülü”, gazeteci-yazar Yılmaz Özdil’e verildi. İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüplerinden Altıyol Lions Kulübü, gazeteci-yazar Yılmaz Özdil’e, Melvin Jones Ödülü’nü törenle teslim etti. 

Altıyol Lions Kulübü Başkanı Tuğsal Gürtuna, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Ödülü, Yılmaz Özdil’e, Atatürk İlke ve Değerlerine olan bağlılığı, Cumhuriyete ve Laik düzene inancı ve basın yaşamındaki ilkeli ve dik duruşu nedeniyle verdik. Ayrıca biz Lionlar, düşünce tarzımızla, yaşantılarımız ve inandığımız değerlerle toplumun her kesimine örnek olmalıyız. Yılmaz Özdil de her bakımdan Atatürk Türkiye’sine ve çağdaş Türk toplumuna örnek bir insandır. Onun gibi bir değere hepimizin sahip çıkmamız gerekiyor” dedi. Özdil’e de hitap eden Gürtuna, “Türkiye’ye karşılıksız hizmet aşkınızın bir ömür boyu sürmesini ve bundan sonraki yaşamınızın daha büyük başarılarla geçmesini diliyoruz” diye konuştu.
Ödül törenine, Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonu Genel Yönetmeni Leman Taşkın, Genel Yönetmen Vekili Ercüment Yüceler, Altıyol Lions Kulübü Başkanı Tuğsal Gürtuna ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.
 
Lions’un en prestijli ve değerli ödülü olan Melvin Jones Hizmet Ödülü, insanlığa ve Lions’a hizmeti geçen, toplumda iz bırakan, ilkeli ve örnek kişilere veriliyor.

ARŞİV