“Hayatımda en çok eğlendiğim yaz oldu”

Kadıköy Belediyesi’nin dolu dolu bir programla Kadıköylü çocuklara sunduğu Yaz Spor Okulu, Kalamış Gençlik Merkezi’nde düzenlenen madalya töreninin ardından sona erdi

16 Ağustos 2018 - 14:37

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yaz da Kadıköylü çocuklar için dolu dolu bir yaz okulu programı hazırlamış, çocuklar basketbol, futbol, voleybol, tenis, yüzme, Zumba Kids gibi birçok spor aktivitesinin yanı sıra satranç ve eğitsel aktivitelerle yaz tatilini daha verimli geçirmeye başlamıştı.

21 Mayıs’ta başlayan yaz okulu Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Kalamış Spor Merkezi, Acıbadem Spor Merkezi, Yeşil Çeşme Spor Merkezi, Göztepe Spor Merkezi ve Caferağa Spor Salonu’nda gerçekleşirken, 15 Ağustos itibariyle düzenlenen madalya töreniyle sona erdi. Törene Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarkan Mercü, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap, Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Keriman Takatlıoğlu, Feneryolu Halk Eğitim Müdürü Mehmet Akgün’ün yanı sıra birçok yaz okulu öğrencisi ve veli katıldı.

“SAĞLIKLI BİR ÜLKEYE SAHİP OLACAĞIZ”

Törende açılış konuşmasını yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Güzel bir yaz sezonu geçti. Güzel bir işbirliğiyle Kadıköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Kadıköy Belediyesi birlikte bu projeyi devam ettiriyoruz. 2 bin öğrencinin üzerinde katılmasıyla beraber sağlıklı, mutlu ve eğlenceli bir yaz geçirdiniz. Kış okullarımız da tekrar devam edecek. Sizler spor yaptığınız sürece sağlıklı olacaksınız ve sağlıklı bir ülkeye sahip olacağız. Velilerimizi selamlıyor, çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.” dedi.

“SPOR EĞLENCE VE DOSTLUK…”

Törende Yaz Spor Okulu öğrencileriyle konuştuk. Öğrenciler “spor, eğlence ve dostluk” olarak tanımladıkları Yaz Spor Okulu ile ilgili şunları söyledi:

Ahmet Talha Kızılkış: Bu sene Yaz Spor Okulu’nda futbol, basketbol, masa tenisi gibi birçok spor aktivitesi yaptık. Daha önce çok oynamadığım basketbolu burada çok sevdim ama futbol hala favorim. Hocalarımız bizimle arkadaş gibilerdi. Galiba hayatımda en çok eğlendiğim yaz oldu. Ben yaşım geçene kadar her yaz buraya geleceğim.

Gamze Nebiler: Ben ilkokul ikinci sınıftan beri Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinliğe geliyorum. Artık benim hayatımın bir parçası oldu. Her kış yazın gelmesini bekliyorum; Yaz Spor Okulu başlasa da gitsem diye. Basketbola ilgiliyim. Burada kışın öğrendiğim şeyleri tekrar ederek kendimi geliştirme imkânı buldum.

Yiğit Yılmaz: Caferağa grubunda basketbol yaptık bu yaz. Her şeyden önce burada ortam çok güzel. Hocalarımız hem spor anlamında hem sosyal anlamda bizimle çok ilgilendiler. Zamanımızın çoğunu kahkaha atarak geçirdik. Hocalarımız değişmediği sürece her sene buradayız artık.

Eylül Neva Aydoğdu: Ben bu sene Yaz Spor Okulu’na ilk defa katılıyorum. Ben yazın vaktimi pek verimli kullanamadığımı düşünüyordum. Yaz Spor Okulu’nu duyunca hemen gitmek istedim. İyi ki gelmişim çünkü dolu dolu bir sürü aktivite vardı. Burada en çok jimnastik yaparken eğlendim.  Hocalarıma ve düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.


ARŞİV