“Kadıköy sporsuz olmaz”

“Daha çok spor, Daha çok Kadıköy” sloganıyla her Pazar Caddebostan’da düzelenen sabah sporu etkinliği bu hafta da dolu dolu geçti. Bu hafta düzenlenen sabah sporlarının bir de konukları vardı.

22 Eylül 2019 - 10:01

Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu sene de yaz aylarını etkinliklerle doldurdu. Belediyenin düzenlediği etkinliklerin bir kısmı da sporla ilgili. Bu sene “Daha çok spor, Daha çok Kadıköy” sloganıyla düzenlenen sabah sporları etkinliği, 4 Ağustos Pazar günü Caddebostan sahilinde başladı.

Her hafta olduğu gibi 50’ye yakın Kadıköylünün katıldığı sabah sporu etkinliğinin bu haftaki konuğu milli atlet Aykut Ay’dı. Ancak Ay rahatsızlığı nedeniyle etkinliğe katılamazken, sabah sporunu belediyenin spor biriminden Berke Büyük ve Burcu Kurşun yaptırdı.

“Çok iyi reaksiyonlarla karşılaştık”

Berke Büyük, Kadıköy’ün her zaman sporun içinde bir ilçe olduğuna değindi ve “Spor hep devam ediyor Kadıköy’de. Biz Pazar günlerinin haricinde kış aylarında sabah sporlarına geçeceğiz. Birçok parkımızda gerçekleşecek. Bugün Burcu Kurşun ile birlikte ben yaptıracağız sabah sporunu. Her hafta milli sporcularımız buraya geldi. Çok iyi reaksiyonlarla karşılaşıyoruz, karşılaştık. İnsanlar sporu seviyorlar, spor yaptıkları zaman daha da mutlu oluyorlar. Böyle olunca gören insanlardan da katılım oluyor, insanları cezbediyor bir şekilde. Spor her zaman Kadıköy’ün içinde ve Kadıköy sporsuz olmaz” dedi.

Sabah sporlarının yedinci haftasının bir de konukları vardı. Semiha Şakir Huzurevi’nden yurttaşlar da bu haftaki sabah sporu etkinliğe katıldılar ve keyifli zaman geçirdiler.

Futbol, basketbol, voleybol, boks gibi alanlarda kariyer yapmış bir sporcu eşliğinde devam eden sabah sporlarının sonuncusu 29 Eylül Pazar günü boksör Volkan Göcek katılımı ile yapılacak.


ARŞİV