21 Nisan 2025 - 02:35
Gündem
Yaşam
Yaşam
Gönüllülerden
Kültür Sanat
Kültür Sanat
Edebiyat hayatından hatırlamalar
Çevre
Sağlık
Spor
Eğitim
Yazarlar
ARAMA SONUÇLARI
Filmde ve yemekte Dorsay
YemekveKültür dergisinin, yeni yılın ilk sayısı yayımlandı
04 Ocak 2022 - 15:30
İlkbahar yemekleri sayısı
Kadıköylü Yemek ve Kültür Dergisi Yayınları’nın üç aylık dergisi ‘YemekveKültür’ün ilkbahar sayısı çıktı
14 Nisan 2021 - 10:51
Soğuk geceye bir ses; boozaa!
Bir kış klasiği olan bozanın zamanı geldi. Gerçi kış mevsimi, eski günlerdeki kadar sert değil, belki sokaktan geçen bozacılar da yok ama yine de sizi bir boza yazısı okumaya davet ediyoruz
06 Ocak 2021 - 13:45
Yemek ve Kültür’le “tadında” bir sonbahar
Yemek ve Kültür dergisi yine dopdolu bir sayıyla karşılıyor sonbaharı
18 Ekim 2019 - 12:04
Serin sonbaharın sıcak yemekleri
Kadıköylü Çiya Sofrası’nın yeme-içme dergisi YemekveKültür’ün sonbahar sayısı çıktı.
03 Kasım 2016 - 16:37
Kadıköy'ün lokum mabedi
Mısır’dan Kadıköy’e uzanan 133 yıllık hikâyesiyle efsane lokumcu Cemilzade’nin geçmişi ve bugünü…
08 Eylül 2016 - 17:06
Fas, Mardin ve Çankırı'dan unutulmaz tatlar
Gıdaları sosyolojik ve kültürel bağlamda inceleyen YemekveKültür dergisinin yeni sayısı çıktı
21 Temmuz 2016 - 16:03
Kış sayısında Boğaz'da balık
Kadıköylü Çiya Sofrası’nın yayını olan YemekveKültür dergisinin kış sayısı çıktı.
07 Ocak 2016 - 16:06
Bir zamanlar Caddebostan'da...
Caddebostanlı yazar Artun Ünsal, yeni kitabında hem geçmişin Caddebostanı'nını hem de dönemin yemek kültürünü anlatıyor.
07 Ağustos 2014 - 15:36
Levi ile yemek konuşmaları
Kadıköylü Çiya’nın dergisi YemekveKültür, son sayısında Kadıköylü yazar Mario Levi ile yemek ve mutfak kültürü üzerine keyifli ve lezzetli bir söyleşiye yer veriyor.
08 Ocak 2014 - 09:33
İtalyan şefin tarifleri...
Kadıköylü Çiya’nın yayını olan YemekveKültür’ün yeni sayısı çıktı.
06 Kasım 2013 - 11:50
Yol üstü lokantalarının hikâyesi...
Kadıköy'ün ünlü lokantası Çiya'nın yayını olan “YemekveKültür”ün kış sayısı yayınlandı.
25 Nisan 2013 - 16:18
Bu dergide lezzet var
YemekveKültür’ün son sayısında her zaman olduğu gibi yemek kültürüyle ilgili merakla okunacak yazılar yer alıyor.
07 Kasım 2012 - 11:18
Kışa özel sıcak yemekler...
Kadıköy'ün ünlü mekânı Çiya Kebap'ın dergisi “YemekveKültür”ün sonbahar sayısı çıktı.
08 Aralık 2011 - 14:00
ARŞİV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ocak
Şubat
Mart
Nisan
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağustos
Eylül
Ekim
Kasım
Aralık
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
Ara